Наградна игра на Кожувчанка и Sinalco од 01.03.2013 до 07.06.2013

   Сите кои сакаат да учествуваат во Наградната игра на Кожувчанка и Синалко “Внимание! Паѓаат награди” во периодот од 01.03.2013 до 07.06.2013 треба да купат еден од производите на Кожувчанка ДОО Кавадарци од 1,5л и да го пронајдат кодот под етикетата и истиот да го испратат на СМС порака на телефонскиот број 142 149 (5,9 денари/со ДДВ).nike free

   Вредни награди на секои 15 дена- ЛЕД Телевизор, iPad mini и iPod Classic и 2 главни извлекувања на ТОYOTA COROLLA(19.04.2013) и TOYOTA AURIS(10.06.2013) кои може да ги следите во живо на Канал 5 Телевизија.

   Напомена: Учествуваат само означените производи од 1,5л на Кожувчанка, Изворска, Синалко(Кола, Оранж, Фреско) и Синета

Сите информации може да ги добиете на бесплатниот телефон 0800 80 888 Onitsuka Tiger